Diensten

Younicus voor Ondernemers

Durf jij te gaan ondernemen?

Ben jij je aan het oriënteren? Younicus wil samen met je kijken wat bij je past. Ben jij een ondernemer? Sta je open voor grote uitdagingen? Ben je er al klaar voor? Heb je de juiste intenties? Wat wil je precies? Allemaal wezenlijke vragen voor als je wilt beginnen met ondernemen. Younicus staat naast je als jij je onderneming start.

Ondernemer! En nu?

Ben je net gestart of weet je als ondernemer even niet meer waar je het ook al weer voor deed? Younicus gaat samen met je kijken hoe je (weer) kunt groeien, hoe je energie krijgt uit wat je doet, hoe je (meer) kunt geven en hoe je resultaten haalt vanuit passie en motivatie.

Younicus gaat samen met jou kijken hoe we de visie en missie van jouw bedrijf scherp kunnen krijgen, zodat jouw doelgroep daar niet omheen kan. Bewust ondernemen vanuit visie, dat is het ondernemen van vandaag!

Wat zijn jouw unieke kwaliteiten als ondernemer?

Alles en iedereen heeft zijn unieke kwaliteiten. Wat zijn de unieke kwaliteiten van jou en van jouw bedrijf? Wat is de visie, de missie en het hogere doel? Younicus helpt je deze vragen te beantwoorden en te verscherpen!

Bewust Ondernemen

In hoeverre kijkt jouw onderneming naar de waarde van de werknemer? In hoeverre worden de unieke kwaliteiten van de werknemers benut om jouw onderneming helemaal te laten bloeien? In hoeverre zijn de werknemers jouw ambassadeurs? Younicus maakt van jouw werknemers ondernemers binnen jouw onderneming, door:

  • ze bewust te maken van hun kwaliteiten en verantwoordelijkheden
  • ze te motiveren, uit te dagen en te stimuleren
  • zich helemaal gezien te laten voelen.

Door de ondernemende instelling van jouw werknemers zal jouw onderneming floreren en bloeien.

Conscious Capitalism

De gedachte van Bewust Kapitalisme heeft mijn visie gevoed. We leven nu eenmaal in een kapitalistische en vrij rationele wereld en dat heeft op dit moment niet het grootste vertrouwen van de mensheid. Het verhaal dient te veranderen, mensen dienen weer vertrouwen te krijgen in de grotere ondernemingen en die ondernemingen in de mensen. Hier zet ik me graag voor in, aangezien ik geloof dat de ondernemer en de ondernemingen het verschil maken. Zij zijn de kracht achter economische groei en de industriële evolutie en daardoor ook de evolutie van de mensheid.

Younicus is er voor jou!

Dank naar Digihomeland

UA-51382018-1