Diensten

Recenties


Met kunstenaresse J (52 jaar) heb ik gekeken naar haar levensvisie. Ze schrijft:

“Erik Plas as coach, listens AND remembers. He guides gently with firm steps and brings you to a place inside you which you hadn’t thought was present. You tend to step over this unknown territory thinking that you’ve reached the finish and then here he comes, blowing a whistle! Pointing out those pieces that make the puzzle of your life fit. Thank you Erik, for walking along with me swiftly, and showing me the powerful women whom I truly am!”


Samen met aankomend onderneemster P heb ik de visie van haar bedrijf helder gemaakt. Ze schrijft:

“Ik heb 2 coaching momenten gehad met Erik. Deze gesprekken waren voor mij waardevol, inspirerend, behulpzaam en vooral genoten. Deze onderneming heeft er toe gebracht dat ik mijn levensvisie en droom nog duidelijker voor ogen heb. Het is fijn om op deze wijze te kunnen sparren en helder te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Ik ben het pad aan het bewandelen en iedere stap helpt mij op weg om mijn bedrijf de wereld in te zetten. Erik, dank je wel voor deze mooie momenten. Het was de moeite waard!”


Docente S (38 jaar) heb ik gecoacht op haar werk-privé situatie. Zij schrijft:

“Een 9 voor het traject! Met name vanwege de rust die hij uitstraalt, de interesse die hij toont en de concrete oefeningen die ik meekreeg.”


Docent/Coach Hogeschool Utrecht M (57 jaar) heb ik begeleid tijdens een Burn-Out. Hij schrijft:

“Het lijkt misschien flauw of de makkelijkste weg om een 10 te koppelen aan de bijdrage van de begeleider. De reden dat ik het toch doe komt doordat ik vind dat Erik zich heel goed heeft bewezen als coach van een (collega) coach. Ik weet uit ervaring dat het lastig kan zijn om iemand te coachen die zelf coach is. De interventies die een coach inzet hebben allemaal een doel. Een coach herkent deze onderliggende doelen. Als coach van een coach weet je dat en dat maakt het lastig om toch coachendenderwijs door te gaan met de gesprekken. Erik is heel authentiek gebleven, als coach en als mens.

Ik kijk met een warm gevoel terug op onze bijeenkomsten en mis nu al het contact met Erik. Het heeft mij als een soort supervisietraject geholpen mezelf weer terug te vinden en weer in het zadel te helpen. Door de coaching heb ik met name in het coachen van studenten, weer extra zin om in mijn werksituatie terug te gaan. Erik bedankt voor de deskundige, vriendschappelijke en warme begeleiding, je voelt voor mij als een vriend die ik nu wellicht nooit meer ga terugzien. Ik wens je het allerbeste!”


Manager Groenhorst College N (42 jaar) heb ik begeleid bij het verkrijgen van een beter balans werk/privé. Zij schrijft:

“Erik kan goed spiegelen en mee bewegen. In het mee bewegen is hij eerlijk en geeft hij opties aan en helpt je zoeken wat jouw rol is in de situatie waar je last van hebt. Voor mij ook een mooi voorbeeld hoe je met zachte hand kan confronteren en duidelijk zijn, iets wat ikzelf in het leidinggeven erg lastig vind. Hij kan goed schakelen tussen coaching op de persoon/innerlijke balans en coaching op praktische tools.”


Marketing communicatieadviseur (44 jaar) heb ik begeleid bij het aanpassen aan een nieuwe werkcultuur. Zij schrijft:

“Uitstekende begeleiding. Met name vanwege het feit dat Erik zich goed aanpast! Hij luistert goed en haakt daarop in. Fijn! Ik heb hem leren vertrouwen terwijl ik ietssss sceptisch begon aan deze coachingssessies. Ik ben blij met het resultaat en de sessies. Verschillende handreikingen gekregen, praktische tips, inzichten in mezelf en in situaties. Door dit traject even tijd voor mezelf, mijn situatie en een overview.”


 

Dank naar Digihomeland

UA-51382018-1