Diensten

Flexwerken zoooo 2013? Dacht het niet….

Vandaag was het weer zo’n dag. Ik ben vandaag bij mijn vriendin, zij is aan het werk en ik zit thuis.

Ik hoor mezelf nog denken: “Vandaag ga ik even mijn blog en die twee verslagen schrijven, die ik al twee weken vooruit geschoven heb. Vandaag heb ik er echt tijd voor!”. Voelde goed, gemotiveerd!

Ik ging achter mijn PC zitten en keek om me heen. Twee paar zielige hondenogen keken me aan. Oh ja, dat is waar ook, mijn vriendin vroeg vanochtend vroeg of ik ze even uit wilde laten: “Jij werkt toch thuis!” was het argument. Beloofd is beloofd, ik gunde haar die extra 20 minuten in bed. Nu dus even met de twee dames het bos in. Eigenlijk best een lekker begin van de dag, rechtvaardigde ik dit naar mezelf.

Wandelend in het bos vergat ik al gauw de tijd. Een telefoontje gepleegd, dat wel, maar verder heb ik genoten van dat moment rust in deze drukke week. Heerlijk stil in het bos, lekker genietend van de knapperige frisse lucht. De dames hadden het ook lekker naar hun zin. Eenmaal thuisgekomen (na bijna een uur), stond mijn PC daar nog steeds klaar. Ik nam erachter plaats….

Echt inspiratie was er niet. Het was, behalve van het geknaag op hondenbrokken en het geslurp van water, erg stil in huis. Ok, wat is actueel, wat is nu leuk om te lezen, wat boeit? Ik kon het even niet bedenken, dus maar even de was in de wasmachine doen en een kop koffie voor mezelf maken.

Ik besefte tijdens het tellen van de scheppen DE dat ik de inspiratie hier thuis niet ging vinden, pakte mijn telefoon en boekte via de app een flexwerkplekje bij S2M033. Kijken wie er vandaag nog meer is.

Eenmaal daar aangekomen, voelde ik het meteen. Het was er lekker druk, maar er hing een goede energie. Mensen waren bezig, er werd een kleine workshop gegeven en mijn favoriete plekje, uitkijkend over het stationsplein was nog vrij. Ik raakte gelijk in contact met de onderneemster die tegenover mij zit. Het is fijn om die energie te voelen, motivatie van anderen motiveert, inspiratie van anderen inspireert. Ik begin aan mijn blog en de woorden komen er in een keer uit.

Kijken of het met de twee verslagen ook zo gaat!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
No comments yet.

Leave a Reply

Dank naar Digihomeland

UA-51382018-1