Diensten

Wie ben ik?


IMG_5361

Mijn naam is Erik Plas en mijn kernwaarde is Levenskracht!

Visie

Het is jouw keuze of jij jouw verleden of de context waarin je jezelf plaatst het leven van vandaag laat bepalen. Die context kun je creëren op basis van een visie. Deze visie mag zo groot zijn als dat je je kunt voorstellen. Een heldere visie op alle aspecten van je leven geeft je richting en heldere en in minder heldere tijden.

Het is een keuze, jouw keuze

Op deze realisaties baseer ik in mijn werk. Iedereen heeft zijn eigen rol te vervullen. Of je nu de richting zoekt van jouw levenspad, eigen ondernemer bent of werknemer van een organisatie, je hebt een rol in het grotere geheel. In die rol heb je verantwoordelijkheid te nemen voor de dingen die alleen jij kunt geven. Om vol te leven, dien je de keuze te maken om dat pad op te gaan. De kaart zit in jou en ik kan je dat pad laten zien en een stukje meelopen.

Mijn eigen pad

Lang heb ik me afgevraagd wat mijn richting is. In 2009 is de werkelijke zoektocht begonnen naar wie ik ben als man en als mens, wat mijn unieke kwaliteiten zijn en wat ik heb te doen en te geven. Wat op deze reis duidelijk is geworden is dat ik op het juiste pad ben, het pad van vol en bewust leven. Ik heb het Excellent programma afgerond op Venwoude (centrum voor persoonlijke ontwikkeling) waarna ik ook daar de Opleiding Integraal Leiderschap heb doorlopen. Daarnaast heb ik mannentrainingen gedaan en loop ik al jaren een pad op gebied van Intimiteit en Levenslust.

Mijn achtergrond is projectmanagement in de procesregeltechniek. Door mijn werk in de Olie- en Gas industrie en het vele reizen daarvoor heb ik vele culturen leren kennen. Ik me er zeer bewust geworden van waar wij met onze samenleving naar toe gaan als we op dezelfde voet doorgaan. Het is tijd voor meer bewustzijn, bewuster leven en bewuster ondernemen! Vanuit hier heb ik me heb ik mij sinds 2011 ingezet ter ondersteuning van de kleinere ondernemer en het MKB. Deze groep mensen gaat de toekomst bepalen van Nederland en hier wil Younicus een bijdrage aan zijn.

De laatste jaren coach ik meer en meer vanuit de mannelijke energie. Positie nemen, focus hebben, richting en een heldere visie hebben, aanwezig zijn in alles wat er op je pad komt zijn belangrijke onderdelen vanuit deze energie.

 

 

 

Dank naar Digihomeland

UA-51382018-1