Diensten

Wie ben ik?


 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Dirk Plas. Ik leef vanuit passie en gun iedereen die ervaring.

Visie

Het is jouw keuze of jij jouw verleden of de context waarin je jezelf plaatst het leven van vandaag laat bepalen. Die context kun je creëren op basis van herldere zelfkennis en een visie op jouw leven. Deze visie mag zo groot zijn als dat je je kunt voorstellen. Een heldere visie op alle aspecten van je leven geeft je richting in heldere en in minder heldere tijden.

Het is een keuze, jouw keuze

Op deze realisaties baseer ik in mijn werk. Iedereen heeft zijn of haar eigen rol te vervullen avnuit de kwaliteiten die je hebt. Of je nu de richting zoekt van jouw levenspad, eigen ondernemer bent of werknemer van een organisatie, je hebt een plek die alleen jij in kan nemen. Vanuit die plek heb je verantwoordelijkheid te nemen voor de dingen die alleen jij kunt geven. Om vol te leven, nodig ik je uit om dat pad op te gaan. De kaart zit in jou en ik kan je dat pad laten zien en een stukje met je meelopen.

Mijn eigen pad

Lang heb ik me afgevraagd wat mijn richting is. In 2009 is de werkelijke zoektocht begonnen naar wie ik ben als man en als mens, wat mijn unieke kwaliteiten zijn en wat ik heb te doen en te geven. Wat op deze reis duidelijk is geworden is dat ik op het juiste pad ben, het pad van vol en bewust leven. Ik heb het Excellent programma afgerond op Venwoude (centrum voor persoonlijke ontwikkeling) waarna ik ook daar de Opleiding Integraal Leiderschap heb doorlopen. Daarnaast heb ik mannentrainingen gedaan en gefaciliteerd en een pad gelopen op gebied van Intimiteit en Levenslust.

Vandaag de dag zit ik in het vierde jaar van een opleiding tot lichaamsgerichte psychotherapeut aan het ‘Netherlands Instutute of Core Energetics’. Ik geloof namelijk dat het enorm belangrijk om het lichaam te betrekken bij coaching, therapie en bij ons leven. Het lichaam vertelt ons waar we staan en wat we nodig hebben. Opnieuw leren luisteren naar het lichaam is wat we hebben te doen.

Mijn achtergrond is projectmanagement in de procesregeltechniek. Door mijn werk in de Olie- en Gas industrie en het vele reizen daarvoor heb ik vele culturen leren kennen. Ik me er zeer bewust geworden van waar wij met onze samenleving naar toe gaan als we op dezelfde voet doorgaan. Het is tijd voor meer bewustzijn, bewuster leven en bewuster ondernemen! Vanuit hier heb ik me heb ik mij sinds 2011 ook ingezet ter ondersteuning van de kleinere ondernemer en het MKB. Deze groep mensen gaat de toekomst bepalen van Nederland en hier wil ik graag een bijdrage in zijn.

 

Dank naar Digihomeland

UA-51382018-1